Megastore Amager søger frivillige – vil du være med?

Megastore Amager søger frivillige – vil du være med?

Netop nu søger Røde Kors Hovedstaden frivillige til en ny og spændende Megastore på Amagerbro, som slår dørene op i slutningen af maj. Læs meget mere her.

 

I stueetagen i den store, gamle tæppebutik på Amagerbrogade 139 åbner Røde Kors Hovedstaden i slutningen af maj den 15. Røde Kors-butik i hovedstaden.

Den 500 m2 store butik hedder Megastore Amager og kommer til at sælge genbrugsfund inden for brugskunst, møbler, bolig- og køkkenudstyr, nips og meget mere.

Megastore Amager vil blive ledet og drevet af frivillige – og det er her, du kommer ind i billedet! Som frivillig vil du få mulighed for at prøve kræfter med alt fra servicering af kunder, opsætning af varer, modtagelse af donationer, ledelse og administration og meget mere.

Er det dig, vi står og mangler?

I slutningen af maj åbner den 15. Røde Kors-butik i hovedstaden på Amagerbrogade 139.

Hvis du har lyst til at blive frivillig, vil vi gerne invitere dig til et infomøde i butikken. Der afholdes fire infomøder i den fine, nye butik på Amagerbrogade 139.

  • Tirsdag d. 3. april fra 13:30-15
  • Tirsdag d. 17. april fra 17-18:30
  • Torsdag d. 26. april fra 10-11:30
  • Søndag d. 6. maj fra 14-15:30

Klik her og tilmeld dig et infomøde

På infomødet vil du få:

  • Et generelt indblik i Røde Kors’ organisation, historie og virke.
  • Et indblik i butikkens nye, spændende arbejdsopgaver.
  • Mulighed for at drøfte hvad du ønsker at bidrage med som frivillig i butikken.

Butikkens overskud går blandt andet til at støtte lokale projekter for udsatte og sårbare mennesker på Amager – Røde Kors Hovedstaden har blandt andet Netværkshuset Kastruplund, Turtjenesten og Familienetværket som aktiviteter på Amager.

Vi håber samtidig at se dig til donationsdag i butikken, lørdag d. 7/4 fra kl. 12-15, hvor du kan donere genbrugsguld til butikken.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Røde Kors Hovedstaden på mail genbrug.rkh@rodekors.dk eller telefon 26 47 08 94.

Du kan allerede nu følge Megastore Amager på Facebook og Instagram.

Vi glæder os til at se dig!